Monday, February 14, 2011

sepetang ditaman bndr..manyak syiokkk..

ptg td aku g lpk taman bndr bersama mycayang,mymucuk,mylaling...sampai je trs sesi pemberian hadiah..aku kasi die lampu tido n die kasi aku teddy bear..u re so sweet syg..aku pn mntk perfume kat die sbb nk sembur skit kat bear 2 nanti tiap2 mlm sblm tdo aku leh bau mycyg ni..hihi..tp arini cian kat die suare dh xde..kalau suruh nyanyi kompem cm ella..hihi..tp suare u cm 2 seksi syg..hihi..cair i..kat sane kami lpk2 je..bg mkn ikn..ikn kat sini jenis x sabar..pas 2 brebut2..mkn lh slow2..bnyk kot ktorg bli roti..hihi..sayang aku lak asyik snap pic n record video je..tp klakar lh..tgh lpk2 dtg fiza n ank die daniel..fiza ni kwn sayang aku..aku pn tanpa berlengah lagi trs dukong daniel..sbb aku tau dorg mesti nk borak2..aku sje je bg can..haha..jauh aku bwk daniel jln..die nk sgt main tp die x pandai jln sgt lg..tgk je lh ea baby..haha...dh lame bwk daniel jln aku bg smule lh kat mak die..sbb ktorg pn dh nk blk..bye2..salam.
video

4 comments: